fredag 24 oktober 2014

cykel genom Europa

Det blev aldrig så att jag flög hem från Nice. Jag tog tåget upp till Clermont Ferrand där underbara Aline bor. Medan jag var där fick jag en sån där underbar idé som bara känns självklar när den kommer. Att skaffa cykel och cykla norrut! Stepan som inte har några speciella planer för sin europavistelse hoppade också på denna idé. Så efter att ha hittat cyklar och kärror på franska motsvarigheten till blocket så började vi att cykla. Att vi ska norrut är allt vi vet, resten får lösa sig under vägs : )

6 kommentarer:

  1. Trevligt. Du är fantastiskt duktig:-) Då vet du inte när du kommer hem? Saknar er. Kram till er// Kersti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Kersti! Jag tror att det blir om ett par tre veckor, men det har jag ju tänkt förut ;) Men nu börjar det kännas rätt att komma hem! Kramar

      Radera
  2. Finns bara ett ord för sånna som du, otrooooligt energiknippe..... :o) Vad tar du för energitillskott?
    Får väl se om det blir bil, båt, flyg eller tåg sista biten .....eller om det dröjer ett par veckor kanske det bli skidor, du har ju vanan;o)
    Jag hejar på dej Lina
    Björg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Solenergi och choklad är hemligheten ;) Just det ja, goda ostar också! Tack för påhejningen!

      Radera
  3. Hej Lina! Caroline heter jag. Har följt dig en tid nu och blir så sjukt imponerad och inspirerad av dina äventyr:) I slutet av januari tar jag min förskollärarexamen och efter det tänkte jag bege mig ut på en liten tur. Har en tanke om att prova på att skida kungsleden i mitten av mars, abisko-hemavan. Har du något minne av hur du upplevde sträckan då du skidade vita bandet?
    Glad för svar! Ha det bra!
    Hälsningar Caroline

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Caroline! Vad roligt att du följer med och roligt att det inspirerar!
      När jag skidade den sträckan så blev det lite av en chock efter att ha varit så pass länge längs mer "otrafikerade" sträckor. Men det är också just det som är charmen av just den sträckan, man träffar mycket folk. Sen är det väldigt vacker natur! Lycka till med turplanerna och din examen!

      Radera