måndag 17 februari 2014

Vildmarksmässan och Appalacherna

Att det inte blir som man tänkt sig är ett känt begrepp och ofta ett faktum. Jag fick mitt visum, bara att boka resan för mig och mina älskade fyrbenta. Trodde jag...
Men så dök det upp ett problem jag inte räknat med. Började att ha ont i nedre delen av magen, vilket visade sig vara två stycken (8 cm i diameter stora) dermoidcystor, en på vardera äggstock. Det är en typ av godartade tumörer, alltså ofarligt, men något som kräver operation.

Nu är den operationen gjord och allt har gått bra. Två veckors vila och sjukskrivning, sen ska jag allt vara på banan igen. Så tanken är fortfarande att jag ska ta mig iväg första april. Är väldigt lättad över att de här problemen dök upp här och nu och inte nånstans längs Appalacherna. Men självklart gör det här också att budgeten kommer att bli en del stramare, nästan 3 veckor utan lön var väl inte precis vad jag behövde inför det här men... Inget man kan göra åt det.

Idag kom ett paket på posten med två guideböcker över Appalachian Trail. En av dessa ska få följa med hela vägen. Ska nu längta mig dit och drömma mig bort med dessa. En annan del av uppladdningen blir att åka till "vildmarksmässan" i Stockholm som är mellan 7-9 mars. Låta mig inspireras av äventyrliga människor :)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar