söndag 1 juli 2012

Sverigerunt, cykeldelen: Dag 33-34.

Dag 33: vila

Ingen av oss ville ge sig ut i ÖSREGNET så vi stannade kvar i tältet hela dagen.

Dag 34: Nordmaling-Örnsköldsvik, 66 km.

Gårdagens skyfall lämnade spår efter sig. Det var inte bara blött precis överallt, dimman låg också tät på morgonen. Men den lättade så småningom och då blev det varmt, riktigt varmt. Vi har fått cykla i motvind precis hela dagen. Det är TUNGT när man drar på en kärra. Man kan helt enkelt inte jämföra att cykla med och utan.
Cykelspåret följde E4:an en bit idag. Med vajerräcke är det hemskt! Men finns det inga andra vägar så gör det inte det och då har man inget val. Det fina med att cykla efter en sån väg ett tag är att man uppskattar lugnet på de andra vägarna så mycket mer sen :) Till och med grusvägen kändes okej+ efter kilometerna längs E4:an. Kuperad har terrängen varit, kändes ett tag som uppförsbackarna aldrig ville sluta. Vi bestämde oss för att vika av från cykelspåret lite idag. Så vi cyklade till Gideå istället och därifrån vidare till Ö-vik.
David känner av sin infektion och penicillinkuren, han har varit jättetrött hela dagen. Jag börjar däremot känna mig riktigt pigg, äntligen!
Även idag har vi mött på cyklister med fullastade cyklar.
 

1 kommentar:

  1. Ni har ju kommit en bit söderut. Flitiga ni:-) David tar det väl försiktigt. Det är sen när man slutat sin pc-kur som man är extra mottaglig för infektion. Va försiktiga båda två. Kram från oss // Kersti

    SvaraRadera