onsdag 11 januari 2012

Tre veckor kvar..

Förberedelserna flyter på bra. I det senaste har den mesta förberedelsetiden lagts på blodpudding. Kan låta märkligt att en vegetarian skriver så. Men den är såklart inte till mig :) Nej, den är till min lilla blodpuddingsälskande fyrbenta vän, Vega. Margareta Gråberg har gjort flera kilo blodpudding som jag nu torkar till Vega. Prefekt för henne att ha med på turen.
Blodpudding i mattorken

Med Julias hjälp har jag packat maten i kartonger till de olika depåställena. Jag har börjat "träna" på att dricka olja och alger. Ingen höjdare, men det fungerar.
I helgen var jag i Storlien och skidade, det var härligt! Vädret var väldigt varierande, allt från sjuka mängder nederbörd (snö), vind, kyla, icke-kyla osv. Åkte både i och utanför spåren, första åket för året med skejtskidorna i spår. Underbart och Vega är så duktig! Jag, Dixie och Vega skidade också upp till Åhlensstugan.
Imorgon ska jag ta med pulkan (Segebaden), tältet (Nammatj 2, Hilleberg), köket (Hiker+, Optimus)
till Trillevallen där jag ska tura lite. Sen blir det till att hämta en ny symaskin, måste sy fler sockar/skor till Vega. Eventuellt ska jag sy nya fotpåsar, antingen det eller laga de jag har. Finns det tid efter det blir det att portionera upp mer mat. Luncherna samt middagarna är färdiga. Det drar ihop sig, som sagt är det nu bara tre veckor kvar :)
 

3 kommentarer:

 1. Lycka till på turen, hoppas på täta rapporter från resan. Mejla om du ni får problem!
  Vegas mamma Ötzie vet att dottern är en riktig friskus, som hon själv, så kom igen, voffar hon och gammel matte!! ; ) / Lovaktarna

  SvaraRadera
 2. Tack för det! Jag kommer att ha en mini-pc med på turen, så jag kommer att uppdatera bloggen under hela turen. Kommer alltså kunna skicka och svara mail också :)
  Vega är en superhund av bästa slag! Är så glad att jag fick köpa just henne!

  //Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv, du är en super matte! Ni passar verkligen ihop. Lycka till! /Mary

   Radera